Samlingssalen  

På nedre botten i 12 B finns föreningens samlingslokal som passar utmärkt för en större middagsbjudning, ett födelsedagskalas eller någon annan tillställning. Den rymmer ungefär 40 personer vid sittande bord och har en komplett servis för lika många personer och ett fullt utrustat kök.

Kostnad: 100 kr/gång. Hyrtid: 24 timmar 12.00–12.00.

Samlingssalen bokas på samma sätt som tvättstugorna. Bokning ger tillgång med nyckeltaggen. Om du gjort en bokning tidigare hos Vi Vinnare kontrollera att den är överförd till bokningssystemet genom att logga in på info-tavlan eller via Internet och titta på dina bokningar.  Debitering av samlingssal sker i efterhand på avgiftsavin från HSB.

Gästrum

Avgiften är 250 kronor/natt och rum. 

Rummen är belägna på nedre botten på Rålambsvägen 16 A, skylt hobby 211. Det finns två gästrum med två bäddar i vardera samt en extrasäng. I båda rummen finns också TV. Vidare finns också ett gemensamt pentry och WC/duschrum. 

Bokning och betalning

Nu bokas dessa på samma sätt som tvättstugorna. Bokning ger tillgång med nyckeltaggen. Om du gjort en bokning tidigare hos Vi Vinnare kontrollera att den är överförd till bokningssystemet genom att logga in på info-tavlan eller via Internet och titta på dina bokningar.  Debitering av gästrum resp. samlingssal sker i efterhand på avgiftsavin från HSB.

  • Bokningsregler. Högst en veckas vistelse vid varje bokningstillfälle. Bokning får ske tidigast fyra månader innan planerad övernattning. Högst två kommande bokningar per medlem/hyresgäst. 

    Avbokning ska ske senast sju dagar före ankomstdag. Om avbokningen sker senare än sju dagar före ankomstdag får du betala en avgift på 250 kr per bokat rum, dvs. en dygnsavgift. Avgiften dras ifrån det belopp du betalat vid bokningen. 

file0001445138485

file0001445138485

Ditt ansvar 
Du som har bokat ett rum ansvarar för rummet och inventarierna. Rökning är inte tillåten och husdjur får inte medföras.

Lägenheten ska lämnas städad enligt de anvisningar som finns i tamburen utanför gästlägenheterna. I de fall lägenheten inte är tillfredsställande städad, utgår en städavgift på 500 kronor. Städningen kontrolleras i efterhand av styrelsen.